MetX

Marockin’ Brass @ Belgian World Music Meeting & Radio 1!

Marockin’ Brass @ Belgian World Music Meeting & Radio 1!

Op 22 mei 2018 organiseert het Belgian World Music Network* samen met Kunstenpunt een sectordag bij Muziekpublique in Brussel, met workshops en concerten in het teken van de Internationale Dag van de Culturele Diversiteit, die de dag ervoor plaatsvindt. Op 21 mei 2018 helpen nationale zenders VRT Radio 1 en RTBF La Première mee om wereldmuziek en culturele diversiteit extra onder de aandacht brengen.

Radio 1 zendt van 9 tot 16u een Reis Rond De Wereld in 80 Platen uit, doorweven met interviews en live sessies (o.a. van Marockin’ Brass!). La Première zet overdag meer wereldmuziek in haar programma’s en ‘s avonds zendt wereldmuziekprogramma Le Monde Est Un Village een uur extra uit, van 19 tot 21u. Luister mee op 21/5/18 en kom naar Muziekpublique op 22/5/18.

Inschrijven kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/1LC1Kpvc50eoYUuJGxDOAvobErn81CBoGzUIBlOt2Wqc
Voor het volledige programma van 22 mei, zie www.kunsten.be/kalender/8558-belgian-world-music-network-meeting

Projecten